fa nyílászárók

a Bólem Kft.
Asztalos Üzemétől

Tradíció. Mérték. Minőség.

Ezen hitvallás mentén tevékenykedünk a mindennapokban. A Bólem Kft. Asztalos üzeme több mint 30 éves múltra tekint vissza.
Kiemelt szolgáltatásunk  a kül- és beltéri nyílászárók, melynek során általunk gyártott termékeknek a teljeskörű beépítését is elvégezzük, akár az ország egész területén.

Felméréstől a beépítésig!

Végigvisszük a folyamatot a felméréstől a beépítésig, így Önnek nem kell bajlódnia semmivel!

Miért ajánljuk a fa nyílászárókat?

A fa nyílászárók számos előnyt kínálnak a műanyag ablakokkal és ajtókkal szemben, ideértve:

Természetes megjelenés: A fa ablakok és ajtók szépségesek és hőt árasztanak, természetes megjelenést kölcsönözve az épületnek.

Befolyásolja az értéket/értékálló: A fa nyílászárók értéket adnak az ingatlanodnak, hiszen sokan a fa nyílászárókat magasabb presztízsűnek tartják.

Energiahatékonyság: A fa ablakok és ajtók kiváló hőszigetelést nyújtanak, ami lehetővé teszi, hogy az épület melegebb legyen télen és hűvösebb nyáron.

Tartós: A fa egy tartós anyag, és ha megfelelően karbantartod, a fa ablakok és ajtók évtizedekig tartó használatra képesek lehetnek.

Hangszigetelés: A fa ablakok és ajtók jó hangszigetelést nyújtanak, mivel a fa egy nagy tömörségi tényezővel rendelkező anyag.

Környezetbarát: A fa egy megújuló anyag, és mivel környezetbarát anyagokból készül, fa nyílászáró-gyártással hozzájárulhatsz a környezeted védelméhez.

Színezhető: Bármikor új küllemet kaphatnak ezen nyílászárók, így akár évente meg tud újulni otthonod.

Javítható: A fa nyílászárókat könnyen helyre lehet állítani, miután megrongálódtak egy baleset következtében vagy normális kopás miatt. A javítás olcsóbb lehet, mint a teljes egészében kicserélni azokat.

Cégünk a keleti régió egyik legmodernebb eszközparkjával, kiváló szakemberekkel kíséri végig megrendelőinket a tervezés, gyártás és beépítés teljes folyamatán!

EGYEDI MÉRET

BEÉPÍTÉS

ÖSSZE-SZERELÉS

BÁRMILYEN FÁBÓL ÉS ANYAGBÓL

TERVEZÉS

FOLYAMATOS KAPCSOLAT-TARTÁS

EGYEDI SZÍNVILÁG

SZAKÉRTELEM

HOCZ ZOLTÁN

faipari üzletág vezető

06 30 309 7885
bolemasztalos@gmail.com

„Kezdetben 9 év szakmai tapasztalatot szereztem állami vállalatnál…
Ezt követően magánvállalkozóként folytattam tevékenységemet.
5 éve a Bólem Kft. alkalmazásában asztalos műhely vezetőként dolgozom. Közel 25 fő munkavállaló felügyeletét, napi irányítását végzem. Feladataim első sorban a megrendelőkkel való kapcsolattartás, munkavállalók koordinálása, munkák kivitelezésének menedzselése és alapanyag szükségletek biztosítása.
Célunk mindig is az volt, hogy a térségben egy olyan infrastrukturálisan és szakmailag fejlett asztalosüzemet hozzunk létre, amely a piacot megfelelő minőségben és ár-érték arányban ki tudja szolgálni.”

SCHMIDT EDE

faipari műszaki előkészítő

06 30 238 1007
bolemasztalos@gmail.com

„Kezdetben 6 évig a kétegyházi építőipari vállalatnál kezdtem asztalosként.

Ezt követően kerültem a Bólem Kft.-hez, ahol a mai napig faipari műszaki előkészítőként dolgozom. Első sorban árajánlatok készítésével, műszaki előkészítéssel, illetve 3D bútorok látvány terveinek készítésével foglalkozom. Ezentúl hatásköröm alá tartozik az üzem napi munkálatainak ellátásához kapcsolódó feladatok.”

H-5600 BÉKÉSCSABA, KEREK 637.

+36 30 309 7885

BOLEMASZTALOS@GMAIL.COM

Kérjen ajánlatot

Hívjon minket,
vagy írjon nekünk: