Egyedi bútorok készítése

a Bólem Kft.
asztalos üzemében

Tradíció. Mérték. Minőség.

Ezen hitvallás mentén tevékenykedünk a mindennapokban. A Bólem Kft. Asztalos üzeme több mint 30 éves múltra tekint vissza.


Kiemelt szolgáltatásunk az egyedi bútorok gyártása, melynek során általunk gyártott termékeknek a teljeskörű beépítését is elvégezzük akár az ország egész területén, s határon túl egyaránt. A keleti régió egyik legmodernebb üzemében kiváló szakembereink segítségével készítjük el bútoraikat egyedi igényekre szabva.

Milyen bútorok készítésében
állunk rendelkezésére?

• Konyhabútorok

• Étkező bútorok

• Komódok

• Szekrények

• Antik bútorok felújítása

• Minden, ami bútor…

Felméréstől a beépítésig!

Végigvisszük a folyamatot a felméréstől a beépítésig, így Önnek nem kell bajlódnia semmivel!

Miért ajánljuk az általunk készített bútorokat?

Tartós: Az igazi bútorok élettartama hosszú, mivel az alapanyagok, melyből dolgozunk egy nagyon tartós alapot képeznek. Jól karbantartva akár évtizedekig is szolgálhatnak.

Stílusos: Bútoraink széleskörű stílusválasztékban állnak rendelkezésre, szinte határok nélkül meg tudunk felelni elképzeléseinek. Mindez lehetőséget ad a klasszikus, antik, modern vagy akár az egyedi stílusú bútorok létrehozására is.

Könnyű karbantartani: A fa bútorok egyszerűen karbantarthatóak. A rendszeres tisztítás és a felületkezelés segít megőrizni a szépségét és megakadályozza, hogy a bútorok elveszítsék vonzerejüket.

Környezetbarát: Bútoraink környezetbarátak, mivel a fa egy természetes anyag. A fa bútorok gyártása és feldolgozása kevésbé károsítja a környezetet, mint a műanyag vagy más, mesterséges anyagokból készült bútorok.

Egészséges: A fa bútorok nem bocsátanak ki mérgező anyagokat a lakásban, így egészségesebb környezetet biztosítanak.

Egyediség: Az általunk készített bútorok egyedi textúrájuk miatt mindig különlegesek. Minden darab más, és saját történetet mesél el.

Értékálló: Az igazi fa bútoraink értéke idővel csak növekszik. Ha jól karbantartják őket, akkor sokáig megőrzik az értéküket, így jó befektetésnek is bizonyulhatnak.

EGYEDI MÉRET

BEÉPÍTÉS

ÖSSZE-SZERELÉS

BÁRMILYEN FÁBÓL ÉS ANYAGBÓL

TERVEZÉS

FOLYAMATOS KAPCSOLAT-TARTÁS

EGYEDI SZÍNVILÁG

SZAKÉRTELEM

HOCZ ZOLTÁN

faipari üzletág vezető

06 30 309 7885
bolemasztalos@gmail.com

„Kezdetben 9 év szakmai tapasztalatot szereztem állami vállalatnál…
Ezt követően magánvállalkozóként folytattam tevékenységemet.
5 éve a Bólem Kft. alkalmazásában asztalos műhely vezetőként dolgozom. Közel 25 fő munkavállaló felügyeletét, napi irányítását végzem. Feladataim első sorban a megrendelőkkel való kapcsolattartás, munkavállalók koordinálása, munkák kivitelezésének menedzselése és alapanyag szükségletek biztosítása.
Célunk mindig is az volt, hogy a térségben egy olyan infrastrukturálisan és szakmailag fejlett asztalosüzemet hozzunk létre, amely a piacot megfelelő minőségben és ár-érték arányban ki tudja szolgálni.”

SCHMIDT EDE

faipari műszaki előkészítő

06 30 238 1007
bolemasztalos@gmail.com

„Kezdetben 6 évig a kétegyházi építőipari vállalatnál kezdtem asztalosként.

Ezt követően kerültem a Bólem Kft.-hez, ahol a mai napig faipari műszaki előkészítőként dolgozom. Első sorban árajánlatok készítésével, műszaki előkészítéssel, illetve 3D bútorok látvány terveinek készítésével foglalkozom. Ezentúl hatásköröm alá tartozik az üzem napi munkálatainak ellátásához kapcsolódó feladatok.”

H-5600 BÉKÉSCSABA, KEREK 637.

+36 30 309 7885

BOLEMASZTALOS@GMAIL.COM

Kérjen ajánlatot

Hívjon minket,
vagy írjon nekünk: